1972

Kristian kerran teki Jumalan luokan kattoon nuuskallaan. Se näköjään yrittää vieläkin viiksiä kasvattaa. Susannaa taisin joskus rakastaa, mut se ei halunnut olla mun kaa. Ajoi kaljuksi päänsä, naisen kanssa asustaa. Nummelin Poika etupulpetin nuo samat rillit vieläkin, istuu nurkassa yksin, ihan niin kuin ennenkin. Ihailin silloin Roopea kadehdin, hänen elämänsä halusin. Nyt tanssilattialla sen housut putoo nilkkoihin.

Meidän piti muuttaa maailmaa, meistä tuli fyysikoita, fyysikoita ja fyysikoita, fyysikoita ja fyysikoita, fyysikoita, meistä tuli fyysikoita, fyysikoita, fyysikoita. Ja tänään voidaan hetki olla fyysikoita.

Nurminen Palloon kosketus kultainen. Olisi ammattilainen jos ei ois kännipäissään pudonnut louhokseen. Kaunis Jasmin se aikoi malliksi Pariisiin. Hyvältä näyttää vieläkin. Taas kertoo kuinka pääsi Miss Lohja –finaaliin.

Meidän piti muuttaa maailmaa, meistä tuli fyysikoita, fyysikoita ja fyysikoita, fyysikoita ja fyysikoita, fyysikoita, meistä tuli fyysikoita fyysikoita, fyysikoita. Ja tänään voidaan hetki olla fyysikoita.

Kun lakit päähän vedettiin kaikesta kaikki tiedettiin. Mitä vanhemmiksi vartutaan sitä tyhmemmiksi muututaan. Enkä minä ainakaan mistään tiedä paskaakaa. Eilen, kun kotiin palasin, avain ei sovi lukkoihin. Ikkunasta vaatteitani lentää.

Meidän piti muuttaa maailmaa, meistä tuli fyysikoita, fyysikoita ja fyysikoita, fyysikoita ja fyysikoita, fyysikoita, meistä tuli fyysikoita. fyysikoita, fyysikoita. Ja tänään voidaan hetki olla fyysikoita.

Vuorinen ystävä takaa vuosien - ennen meni tunteja jutellen. ”Oli kiva nähdä” nyt muuta sanoa osaa en.

Alue
Laulutyyppi
Laulun alkuperäinen esittäjä ja alkuperäinen laulunnimi
1972