Intian kuu

Intiassa kuukin on kuumempi, oo-hii-o-hei, niin kuin aurinko ja vieläkin suurempi, oo-hii-o-hei! Se poltti minun nahkani kerrankin, oo-hii-o-hei! Ja päissäni olin minä tietenkin, oo-hii-o-hei! Mutta juttele sinä vaan, kyllä sinut tunnetaan! Ja vaikka sen valheeksi vannotkin, kyllä sua uskotaan!
Linnut siellä paistuvat lennossa, oo-hii-o-hei, ja voitakin myötiin pullossa, oo-hii-o-hei. Ja ne kalat, jotka järvestä ongittiin, oo-hii-o-hei, ne keitettyjä oli, kun nostettiin, oo-hii-o-hei. Mutta juttele sinä vaan, kyllä sinut tunnetaan! Ja vaikka sen valheeksi vannotkin, kyllä sua uskotaan!
Intiassa ankkurit nostettiin, oo-hii-o-hei, ja ne Punaiseen merehen laskettiin, oo-hii-o-hei. Ja sen minä voin vaikka vannoa, oo-hii-o-hei, ett' me seilattiin kuin puolukkahillossa, oo-hii-o-hei. Mutta juttele sinä vaan, kyllä sinut tunnetaan! Ja vaikka sen valheeksi vannotkin, kyllä sua uskotaan!
Sitten me tultiin Egyptiin, oo-hii-o-hei, siellä näin minä faaraot, Niilinkin, oo-hii-o-hei. Siellä muumiot elivät kuin ennenkin, oo-hii-o-hei, ja ne lähettivät terveiset teillekin, oo-hii-o-hei. Mutta juttele sinä vaan, kyllä sinut tunnetaan! Ja vaikka sen valheeksi vannotkin, kyllä sua uskotaan!
Pyramidin huipull' oli majakka, oo-hii-o-hei, ja majakass oli kapakka, oo-hii-o-hei: Ja siellä me kävimme ryypyllä, oo-hii-o-hei, ja muumioiden kanssa hypyllä, oo-hii-o-hei Mutta juttele sinä vaan, kyllä sinut tunnetaan! Ja vaikka sen valheeksi vannotkin, kyllä sua uskotaan!
Siellä näin minä neekerityttösen, oo-hii-o-hei, niin sievän, hennon ja herttaisen, oo-hii-o-hei. Vaan yks' murjaani juoksi mun perääni, oo-hii-o-hei, ja halkaisi kirveellä kalloni, oo-hii-o-hei. Mutta juttele sinä vaan, kyllä sinut tunnetaan! Ja vaikka sen valheeksi vannotkin, kyllä sua uskotaan!

Laulun alkuperäinen esittäjä ja alkuperäinen laulunnimi
Intian kuu