Tampere

Jallutähden alla

Täällä jallutähden alla korkeimmalla kukkulalla. Katson läpi lasin tyhjän, sen täytän uudestaan. Täällä jallutähden alla, lasi täyttyy leikatulla. Siitä suojakseni peiton, minä itselleni saan. Ja alla jallutähden, minä otan, yhden tähden, ja vain jallutähden nähden, itken ilon kyyneleen. Täällä jallutähden alla, kova jano laulajalla. Huolet viinaa naukkaamalla siirtyy päivään huomiseen Täällä jallutähden alla, hiipii sieluun asti halla, mutta korkin avaamalla, sulaa sydän uudelleen. Ja alla jallutähden...

Mikontalo-hymni

Oi suuri ja mahtava Mikontalomme, sun synnytti Hervanta eteläinen. Sun luonut on säätiön korkehin johto, sun mahtis on säilyvä aikojen taa. Oi, uljas asuntolamme sun kunniakses laulamme, kuin seinäs on sointimme murtumaton. Sun perinteitäs seuraten Mikontaloihminen voitosta voittohon astuva on. Niin suuri on lääni.

Herwanta - Tupsu-laa

Kun yhden tähden jaloviinaa Annalassa juodaan, viattomat fuksitytöt Hervannasta tuodaan. Hurahuhhahhei! Mistä helpoimmalla saadaan, sillä niin me tehdään Tupsulassa haureutta. Hävitetään boomarit ja muutkin parasiitit, kauppakeskus Duon eessä kerjää humanistit. "Halleluujah hei!" huutaa herra teologit, juhlii sähkötalon kellarissa teekkarit. Koulun katon alla riehuu krapulainen lauma, kohmelomme korjaa pitsa salmari ja sauna. Hurahuhhahhei! Uuteen nousuun veikkokulta, kotiin teleporttaamalla tai ei ollenkaan. Tetapk, titepk, ranska sekä saksa, juolahtaapi mieleen ify, statiikka ja raksa. Ha

Viimeisen teekkarin laulu

Tahtoisin mä konjakin, vaan kelpaa mulle jallukin, viinaa, viinaa antakaa, mua alkaa janottaa! Kohta lähtee järkeni, puristaa vanne päätäni, opintoaikaa rajataan, ei saa viinaa juodakaan! Kerhotilat vallataan ne luokkahuoneiks muutetaan. Mörrimöykky metsässä joka ilta tyhjänä. Kun uhkaa di-tutkinto, ja palkkatöitten ahdinko niin veljet silloin auttakaa, ja viinaa antakaa!

Akvaarion polkka

Näin minä arkkari sinulle laulan kuin omalle tutorilleni/fuksilleni... Y, KA, KO, NE! ____läiset ne kammarissaan virsiä veijata huijuutti. Kun nämä arkkarit naapurissa niiden tyttöjä nuijuutti. Ei tätä poikoo märkyys haittaa, sillon ko laskoo laiasta laitaan. Salivili hipput tupput täppyt äppyt tipput arkkarit! Teekkareita on arkkaritkin, vaikkei aina uskoiskaan. Jallut virtaa kurkkuja pitkin, hukata ei saa tippaakaan! Ilmanen viina on paras viina, krapula ei oo meille piina. Salivili hipput tupput täppyt äppyt tipput arkkarit! Rai-rai-rai-rai-rai-rai-rai-rai-rai-rai-rai-rai- Arkkarit!!!

Herwoodissa kulkevi Bionerin tie

Herwoodissa kulkevi fuksisen tie, hänt’ ihana tutori kiltahan vie. Niin pitkä on matka ei tutkintoa näy, :;: ja likainen setäkin vieressä käy. :;: On pimeä Karppi ja makkarapuut ja kaivoissa pupukin hohtaa kuin kuu. Oi pianhan lääkikseen langeta vois, :;: jos käsi ei Paavon lonkeros’ ois. :;: Mut killassa shampanjankultaisessa on ahdas ja fuksin niin hyvä olla. Oi Bioner kiltani ain’ olla vois, :;: mun teekkarilakkia ota en pois! :;: Herwoodissa kulkee bioteekkarin tie. Ei mummojen pyllyt mun lahjoja vie! Mä parannan syövän ja kasvatan luut, :;: ja ylistyslauluhun yhtyvät suut! :;:

R-A-K-S-A

R-A-K-S-A Raksa raksasein, kun tänne tulin oikein tein. Oon rakentaja, en mikään muu, ei musta humanisti tuu. Moni miettii tulevaa, mut mulle riittää kunhan vaan saan rakentaa. R-A-K-S-A Raksa raksasein, kun tänne tulin oikein tein. Oon rakentaja, en mikään muu, ei musta KoRKkilainen tuu. Moni miettii tulevaa, mut mulle riittää kunhan vaan saan rakentaa.

Hullu tilintarkastaja

Tehtaalla kun tutalainen vallan saa, hän ulkoistaa sen merten taa, siellä missä orjatyötä teettää saa, ja verokin on alhaisin. :,: Nauraen hän kenkää heilauttaa, työläinen näin lopputilin saa. Vaikk' on tase himmennytkin, tutalainen vielä nytkin tehtaan kaukomaille ulkoistaa. :,:

Kaksi vanhaa hiukkasjätkää

Kaksi vanhaa hiukkasjätkää istuu tummetessa killan. Wappu kohta on, ja tuntuu tuoksu herkkä viinin Millan. Toinen etsii lakkiansa, jolla ikää paljon lienee. Toinen etsii lasejansa. Muistot fuksivuoteen vienee. "Muistatkos, koskeen ne hurjimmat ennen, laskettiin koreissa vaan?" Toinen on hiljaa niin kauan ja vastaa: "Nyt ei ne nuoret, nyt ei ne fuksit, kestä rannallakaan!" Kaksi vanhaa hiukkasjätkää, jätkää vain, ei mitään muuta; jossain laulu soi, se teekkar'hymni on ja huhtikuuta. Toinen siinä sammahdellen kestää hetken - sammuu virtaan. Toinen sammuu joskus myöskin, muisto jää vain elon pir

Tutaralli

Meillä oli visio, siitä tuli missio, strategian loimme uuden mahtavan. Kaikkeen löytyi rahoitus, iso riskisijoitus, investointi oli kaiken kattava. Meillä oli projekti, mutta loppui resurssit, ulkoistimme siis koko prosessin. Meille jäi vain sikarit, vuosikertakonjakit, lunastimme optiot kuitenkin.