jaloviina

Jallutähden alla

Täällä jallutähden alla korkeimmalla kukkulalla. Katson läpi lasin tyhjän, sen täytän uudestaan. Täällä jallutähden alla, lasi täyttyy leikatulla. Siitä suojakseni peiton, minä itselleni saan. Ja alla jallutähden, minä otan, yhden tähden, ja vain jallutähden nähden, itken ilon kyyneleen. Täällä jallutähden alla, kova jano laulajalla. Huolet viinaa naukkaamalla siirtyy päivään huomiseen Täällä jallutähden alla, hiipii sieluun asti halla, mutta korkin avaamalla, sulaa sydän uudelleen. Ja alla jallutähden...

Ehkä huomenna

Ehkä huomenna on olomme onneton -- koko maailma päällemme kaatuu. Siitä viis veisaamme, huolet pois heitämme -- ylihuominen ajallansa saapuu. Me juomme, se anteeksi suokaa, ehkä huomenna maksa huokaa, :,: mutta nyt meillä on jano sammumaton, Jaloviinaa siis pöytäämme tuokaa! :,:

Paljon kossua

Paljon kossua vaan! Paljon kossua vaan! Paljon kossua juodaan! Paljon kossua vaan! Paljon olutta vaan! Paljon olutta vaan! Paljon olutta juodaan! Paljon olutta vaan! Paljon jallua vaan! Paljon jallua vaan! Paljon jallua juodaan! Paljon jallua vaan! Paljon viiniä vaan! Paljon viiniä vaan! Paljon viiniä juodaan! Paljon viiniä vaan! Paljon Taxia vaan! Paljon taxia vaan! Paljon Taxia juodaan! Paljon Taxia vaan!

Jaloviinan yö

Soolo: Saavun kaukaa ja käyn yli Skinnarilan Teekkareiden maailmaan Kulmat pois leikataan aina konjakkien se luo kotoisan tunnelman viina kun itäinen kohtaa konjakin sen saadaan juomaa ruskehtavaa valloittaen tuoksullaan kutsuu seikkailemaan ruvetaan juomaan Jaloviinaa Yö Jaloviinan pullo ruskea on sen kaiken kun juo ei muistoja jää sitä Jallumme on Yö Jaloviinan aamu sarastaa jo herään keskeltä tien mis helvetis lien sitä tiedä mä en Aamu Jaloviinan Jalluun koskee taas saan se muistini saa mun palautumaan Jalluu halajan taas

Jallupullon juotuaan

Kolmen tähden jallupullon juotuaan.
Kolmen tähden jallupullon juotuaan.
Kolmen tähden jallupullon juotuaan. 
Kolmen tähden jallupullon juotuaan.
Juodaan viinaa, tullaan viisaammiksi näin.
Juodaan viinaa, on todellisuus piinaa hetkittäin - selvin päin.

JAKADAIDAIDAKADAA DAIDAIDAKADAA DAIDAIDAKADAADAA JAKADAIDAIDAKADAA DAIDAIDAKADAA DAIDAIDAKADAADAA

Kahden tähden jallupullon juotuaan.
Kahden tähden jallupullon juotuaan.
Kahden tähden jallupullon juotuaan.
Kahden tähden jallupullon juotuaan.
Juodaan viinaa...

Teekkari maantiellä

Oli teekkari maantiellä poikittain. Jala jaloviina jalat alta vei, ja se fuksilla kaiveli hampaitaan. Jala jaloviina jalat alta vei, jalo vei, jalo vei, jala jaloviina jalat alta vei. Ja se fuksilla kaiveli hampaitaan, jala jaloviina jalat alta vei.