Teekkarilaulut

Ikuisen teekkarin laulu

Talvi-iltain tummentuessa Polin suojiin me saavumme taas. :,: Meidät tekniikka jälkeen on jättänyt, sen me tahdomme unhoittaa.:,: Unelma vain on diplomityömme, joka tenttimme vanhennut. :,: Jo ruostunut harpikko käyttämätön, tushi pulloihin jähmennyt.:,: Aina teekkaripolvien uutten ohi pöytämme käyvän nään :,: Mutta meillä ei voimaa enää kylliksi heidän joukkoonsa liittymään.:,: Viini laseissa ilkkuen päilyy, meitä kutsuen kuohuillaan. :,: Pois murheemme tahdomme karkoittaa. Äly pois mitä maksoikaan!:,: Ja kun Integer vitae meille kerran viimeisen lauletaan.

Laulu meistä

Ensin on teekkariylioppilas, hei sillä lailla, tällä lailla, ylioppilas. Ensin on teekkariylioppilas, ja sitten on insinööri, ja sitten on insinööri. Tupsu se kuuluu teekkarilakkiin ,hei sillä lailla...ja eikä ole sallittu muille! Jämerä kun käskee insinööri, hei sillä lailla...niin kyllä sen Helsinki huomaa! Tekniikka, työ ja teekkarihenki, hei sillä lailla...on meillä voimanamme.

Hyvät ystävät

Hyvät ystävät, juhlat voi alkaa, sankarille me nostamme maljaa. Tääll' ei juodakaan kolmosen kaljaa, meille viihdyn suo shamppanja vaan, tralalaa! Tääll' ei juodakaan kolmosen kaljaa, meille viihdyn suo shamppanja vaan, tralalaa! Hauska juomia kurkkuun on suistaa, siten teekkariaikoja muistaa.
:,:Yhteinen juomalaulumme luistaa, juhlamieli on parhaimmillaan, tralala:,:

Voi vitjat

Haistakaatte huilu, koko torvisoittokunta, esikunta ensin ja sitten kaikki muut, kun heila minut petti, ja juna minut jätti, ja käsiäkin palelee, ja paskattaa.

Teekkarihymni

Yö kuin sielu teekkarin on pimiä, takajoukko nukkuu vain, nukkuu vain. Tarhapöllön ääni kimiä kuuluu pappilasta päin, kuuluu päin. Ja taas ja siis, ja yks', kaks', kolme, neljä, viis'.

Tuhannenpa verran

Tuhannenpa verran tupsuja heiluu Hietalahden kulmalta kaupungille. Tuhannenpa verran tupsuja heiluu marssissa kaupungille. Ihan niin kuin voi kuuluu puuron silmään, tupsu se kuuluu teekkarille. Ihan niin kuin voi kuuluu puuron silmään, tupsu teekkarille. Käy eespäin reippaana aina, huolet ei paina joka lauantaina meitä. Korvessa karjui se karvainen karhu ja rannalla palokärki ja -kärki. Hummeri kirosi, kun pollari siltä rankkitynnyrin särki. Hummeripoika se harmissansa karvasta turpaansa raapas ja raapas, kun pollari roistoa rinnuksista raastuvalle raahas. Käy eespäin...

Takki pois

Hei, takki poies kiskaiskaamme, on Polin poikain tapa tää, ja sitten laulu laulakaamme niin että katto tärähtää! Ja sitten laulu laulakaamme niin että katto tärähtää! Me emme laulamasta lakkaa ennen kuin aamu sarastaa. Ei täältä kesken poistutakaan – tääll’ juodaan kautta Pohjanmaan!

Rosmariini

Oi, armas Rosmariini, sä olet kuin pingviini, niin elegantti, fiini. Sua yksin rakastan. Ei sherry, brandyviini niin nouse hiuksiini, ei nitroglyseriini mua hullummaksi saa.  
On kasvois ultramariini ja vartalos serpentiini kuin punakreptosiini, mi kukkaa verhoaa.  
Oi, tullos kammariini, niin pannaan ovi kiinni ja klasiin salusiini, oi, tullos, tullos, oi!  

SIK-hymni

Kun mä fuksina tänne taapersin, en tiennyt, mitä sähkö on. Meni innosta pieni pääni sekaisin, laulukirja oli tarpeeton. Mulla kavaletti, nabla ja kosini fii oli öisinkin mielessä, hetken taistelin, itkinkin, sitten ymmärsin: tässä jotakin on pielessä. Sillä arvonimi "teekkari" sovi sulle ei, jos vain Maxwell aikasi vei. Kylmää kaljaa juo ja nauti nuoruudesta. Sillä arvonimi "teekkari" sovi sulle ei, jos vain Maxwell aikasi vei. Kylmää kaljaa juo ja nauti nuoruudesta.