Vaasa

Kylteri ja teekkari

Aurinko kun päätti retken tenteistään jäi jälkeen hetken kylterimme viimeinen. Hämärä jo mailleen hiipi, kylterimme yöllä raapi päätänsä ja luki päntäten. Kun teekkarin hän näki yössä yksin kulkevan tupsulakkeinensa konttaavan. Kas, insinöörinalkuhan ei tunne rajojaan, illoin hän ryömi päällä maan. Katselivat toisiansa teekkarimme vatsassansa tunsi kummaa kiertoa. Siinä kylterille huusi: "Anna mulle vielä uusi pullo, kun ei ole omia.

Vaasan marssi

Miss' laaja aukee Pohjanmaa, veet merten virtain vaahtoaa, me siellä maassa hallojen niin kasvoimme kuin kuuset sen: Ei niitä sää voi säikyttää, ei kuihtumaan saa talvetkaan, :,: ei kuihtumaan saa talvetkaan, ei puute kurjuus korpimaan. :,: Kuin aallot järvein tuhanten käy rannoillamme yhtehen, niin liittohon myös meidät saa sun nimes', kallis synnyinmaa. Jos vainomies sun sulkis ties, niin kuolemaan me taistellaan :,: niin kuolemaan me taistellaan kuin Vaasan urhot ainiaan.

Sillanpään marssilaulu

Kotikontujen tienoita tervehtien tämä laulumme kaikukoon. Yli peltojen, vetten ja tunturien aina Hangosta Petsamoon. Sama kaiku on askelten kyllä vaistomme tuntee sen. Kuinka kumpujen kätköstä mullasta maan isät katsovat poikiaan.

Sinä tiedäthän veikko mun vierelläin, mikä retkemme tänne toi. Ilomielin me riensimme sinnepäin, missä yhteinen kutsu soi. Tapa tuttu jo taattojen nyt on hoidossa poikasten. Kun on vaaralle alttiina syntymämaa kotiaskareet jäädä saa. Mitä lieneekin aarteita Suomessa toki kallehin on vapaus.

Tuttilaisten marssi

Palosaari se on suuren suuri siellä Josu oppii ammentaa :,: Josulla kävi hiton huono tuuri, kun pullon henki tuttilaisen vei. :,: Aina ryyppää tosi tuttilainen viimeisenä poistuu baarista :,: Kontaten tai sikahumalassa meidän maine ylläpidetään. :,: Opiskelu se on hyvä juttu siit on saanu paljon frendejä. :,: Kirroosit on joka tyypillä ja joskus jopa jotkut valmistuu. :,: Olen köyhä tekniikan yo ei oo mulla yhtään osaketta. :,: Ei oo noppii eikä ole naista eikä duunis yhtään alaista. :,:

Oman kullan silmät

Oman kullan silmät sinisen on harmaat, ne on minun mielessäni aina. :,: Joka sunnuntaiki, väliin viikollaki, aina kun vain silmäni kiinni painan. :,: Älä tule meille meillä haukutahan. Mene sinne missä kehutahan. :,: Kyllä ne ämmät tuopi, kyllä ne ämmät tuopi, sulle sellaisia joill' on rahhaa. :,: Vanha kulta raukka tuli meidän kautta. Luuli että vielä aukes ovi. :,: Uusi kulta vieres, vanha oven pieles. Eihän kahta rakastella sovi. :,:

She's a lady in red

She’s a lady in red. She likes to do it in the bed. Singing na-na-na-na, Singing wo-o-oo. She’s a lady in blue. She likes to do it with two. Singing na-na-na-na, Singing wo-o-oo. She’s a lady in brown. She likes to do it upside-down. Singing na-na-na-na, Singing wo-o-oo. She’s a lady in yellow. She likes to do it with a fellow. Singing na-na-na-na, Singing wo-o-oo. She’s a lady in pink. She likes to make your fingers stink. Singing na-na-na-na, Singing wo-o-oo. She's a lady in green. She's a hell of a sexmachine. Singing na-na-na-na, Singing wo-o-oo. She’s a lady in black. She likes to t

Isontalon Antti ja Rannanjärvi

:,: Isontalon Antti ja Rannanjärvi ne jutteli kahren kesken. :,: :,: Tapa sinä Kauhavan ruma vallesmanni niin minä nain sen komian lesken. :,: :,: Ensin ne portahat särjettiin ja sitten vasta muuri. :,: :,: Isoo-Antti se erellä kulki, joka joukosta oli suurin. :,: :,: Isontalon Antti oli ensimmäinen ja Rannanjärvi oli toinen. :,: :,: Pukkilan Jaska se Kauhavalta, oli kolmas samanmoinen. :,: :,: "Sitten on piru", sano Rannanjärvi, "jos minä miestä pelkään! :,: :,: Tervaskannolla kuonon päähän ja teräksellä pitkin selkää." :,: :,: Vaasan veri ei vapise, eikä Kauhavan rauta ruostu.

Teemu Teekkari

Mä olen Teemu Teekkari, en dokaa kolinaa. Mieluummin mä kuuntelen vain kaljan solinaa. Ei teknokraatin maine mua vielä purista, on humanistien siitä turha nurista. Ja jäynäämään, jäynäämään me usein rynnätään ja cosini fii ja nabla äf me yhteen ynnätään. Tahdon olla luennolla aina paitsi maanantaina, tiistaina, keskiviikkona tai torstaina. Jos maha ei näy takaa päin, niin missä vika on? Kas opintotukisysteemi on ollut onneton. No raha menee ruokaan, juomaan sekä korkoihin ja sitä paitsi vaikuttaa se luottotietoihin. Ja jäynäämään, jäynäämään me usein... Firmojenkin tiedetään mua etsineen,

Mikki Hiiri

Taas Mikki-hiiiri mättähältä Minnin päälle käy ja pikku jalka pilkahtaa. Mut viis me siitä Mikki-hiirest, häntä kun ei näy, siks' jatkakaamme iltaa vaan! Niukku naukku, niukka naukku, nyt mä pistän sun poskehen. Tiukku tuikku, tiukka tuikku, nyt mun hullusti käy. Hihihihihihihii!

Teekkari Wappuaamuna

Pikkuhiljaa koittanut aamu toukokuussa. Koko ruumis vapisee, niin kuin pakkasessa. Teekkari pienoinen, vietti koko viikon juhlien. Koko ruumis vapisee, niin kuin pakkasessa. Pienen pullon pohjalla oli Lapin kultaa. Miten eilisestä jäljelle jäi sitä multa? Olo on levoton, teekkarimme onneton. Miten eilisestä jäljelle jäi sitä multa? Teekkarimme huulilleen nosti Lapin kullan. Krapulasta jäljellä kohta rippeet mulla. Nousee taas humala, kiitoksia Jumala. Krapulasta jäljellä enää rippeet mulla. Baarin luo nyt riemuiten riensi sankarimme. Kohta lähtee liikkeelle juhlat teekkarimme olusen pienois