Viralliset

Teekkarihymni

:,: Yö kuin sielu teekkarin on pimiä, takajoukko nukkuu vain, nukkuu vain. Tarhapöllön ääni kimiä kuuluu pappilasta päin, kuuluu päin. Ja taas, ja siis, ja yks kaks kolme neljä viis. :,:

Ikuisen teekkarin laulu

Talvi-iltain tummentuessa Polin suojiin me saavumme taas. :,: Meidät tekniikka jälkeen on jättänyt, sen me tahdomme unhoittaa.:,: Unelma vain on diplomityömme, joka tenttimme vanhennut. :,: Jo ruostunut harpikko käyttämätön, tushi pulloihin jähmennyt.:,: Aina teekkaripolvien uutten ohi pöytämme käyvän nään :,: Mutta meillä ei voimaa enää kylliksi heidän joukkoonsa liittymään.:,: Viini laseissa ilkkuen päilyy, meitä kutsuen kuohuillaan. :,: Pois murheemme tahdomme karkoittaa. Äly pois mitä maksoikaan!:,: Ja kun Integer vitae meille kerran viimeisen lauletaan.

Tämä talon onneksi

:,: Ja me juomme tämän talon onneksi, kippis, kippis :,: :,: Täällä oleville, poissa oleville ja vastakin talohon tuleville, kippis, kippis :,: :,: Ja me juomme tämän talon konkurssiin, kippis, kippis :,: :,: Täällä oleville, poissa oleville ja vastakin talohon tuleville, kippis, kippis :,: :,: Ja me juomme tämän auton bensiinin, kippis, kippis :,: :,: Kaikewn öljynkin, koko voitelun ja helavita akkumalaattoring, kippis, kippis :,:

Gaudeamus igitur

Gaudeamus igitur, juvenes dum sumus. Post jucundam juventutem, post molestam senectutem. Nos habebit humus! Nos habebit humus! Vita nostra brevis est, Brevi finietur. Venit mors velociter, Rapit nos atrociter. Nemini parcetur. Ubi sunt qui anteNos in mundo fuere? Vadite ad superos,Transite ad inferos. Hos si vis videre. Vivat academia,Vivant professores, Vivat membrum quodlibet, Vivant membra quaelibet, Semper sint in flore! Vivant omnes virgines Faciles, formosae. Vivant et mulieres, Tenerae, amabiles, Bonae, laboriosae!  

Vaasan marssi

Miss' laaja aukee Pohjanmaa, veet merten virtain vaahtoaa, me siellä maassa hallojen niin kasvoimme kuin kuuset sen: Ei niitä sää voi säikyttää, ei kuihtumaan saa talvetkaan, :,: ei kuihtumaan saa talvetkaan, ei puute kurjuus korpimaan. :,: Kuin aallot järvein tuhanten käy rannoillamme yhtehen, niin liittohon myös meidät saa sun nimes', kallis synnyinmaa. Jos vainomies sun sulkis ties, niin kuolemaan me taistellaan :,: niin kuolemaan me taistellaan kuin Vaasan urhot ainiaan.

Sillanpään marssilaulu

Kotikontujen tienoita tervehtien tämä laulumme kaikukoon. Yli peltojen, vetten ja tunturien aina Hangosta Petsamoon. Sama kaiku on askelten kyllä vaistomme tuntee sen. Kuinka kumpujen kätköstä mullasta maan isät katsovat poikiaan.

Sinä tiedäthän veikko mun vierelläin, mikä retkemme tänne toi. Ilomielin me riensimme sinnepäin, missä yhteinen kutsu soi. Tapa tuttu jo taattojen nyt on hoidossa poikasten. Kun on vaaralle alttiina syntymämaa kotiaskareet jäädä saa. Mitä lieneekin aarteita Suomessa toki kallehin on vapaus.

Maamme

Oi maamme, Suomi, synnyinmaa, soi, sana kultainen! Ei laaksoa, ei kukkulaa, ei vettä rantaa rakkaampaa, kuin kotimaa tää pohjoinen, maa kallis isien! Sun kukoistukses kuorestaan kerrankin puhkeaa, viel lempemme saa nousemaan sun toivos, riemus loistossaan, ja kerran, laulus synnyinmaa korkeemman kaiun saa.

Savolaisten laulu

Mun muistuu mieleheni nyt suloinen Savonmaa. Sen kansa kaikki kärsinyt ja onnehensa tyytynyt, tää armas, kallis maa! Jos kielin voisi kertoa näkönsä vanhat puut, ja meidän vaarat virkkoa, ja meidän laaksot lausua, sanella salmensuut; Niin niistäpä useampi hyv' ois todistamaan: "Täss' Savon joukko tappeli, ja joka kynsi kylmeni edestä Suomenmaan!" Siis maat' en muuta tietää voi Savoa kalliimpaa, ja mulle ei mikään niin soi kaikesta, minkä Luoja loi, kuin: "armas Savonmaa!"

Finlandia

Oi, Suomi, katso sinun päiväs koittaa, yön uhka karkoitettu on jo pois, ja aamun kiuru kirkkaudessa soittaa kuin itse taivahan kansi sois. Yön vallat aamun valkeus jo voittaa sun päiväs koittaa, oi synnyinmaa! Oi nouse, Suomi, nosta korkealle pääs seppelöimä suurten muistojen, oi nouse, Suomi, näytit maailmalle sa että karkoitit orjuuden ja ettet taipunut sa sorron alle, on aamus alkanut, synnyinmaa!