Kuopio

Jallupullon juotuaan

Kolmen tähden jallupullon juotuaan.
Kolmen tähden jallupullon juotuaan.
Kolmen tähden jallupullon juotuaan. 
Kolmen tähden jallupullon juotuaan.
Juodaan viinaa, tullaan viisaammiksi näin.
Juodaan viinaa, on todellisuus piinaa hetkittäin - selvin päin.

JAKADAIDAIDAKADAA DAIDAIDAKADAA DAIDAIDAKADAADAA JAKADAIDAIDAKADAA DAIDAIDAKADAA DAIDAIDAKADAADAA

Kahden tähden jallupullon juotuaan.
Kahden tähden jallupullon juotuaan.
Kahden tähden jallupullon juotuaan.
Kahden tähden jallupullon juotuaan.
Juodaan viinaa...

Maamme

Oi maamme, Suomi, synnyinmaa, soi, sana kultainen! Ei laaksoa, ei kukkulaa, ei vettä rantaa rakkaampaa, kuin kotimaa tää pohjoinen, maa kallis isien! Sun kukoistukses kuorestaan kerrankin puhkeaa, viel lempemme saa nousemaan sun toivos, riemus loistossaan, ja kerran, laulus synnyinmaa korkeemman kaiun saa.

Savolaisten laulu

Mun muistuu mieleheni nyt suloinen Savonmaa. Sen kansa kaikki kärsinyt ja onnehensa tyytynyt, tää armas, kallis maa! Jos kielin voisi kertoa näkönsä vanhat puut, ja meidän vaarat virkkoa, ja meidän laaksot lausua, sanella salmensuut; Niin niistäpä useampi hyv' ois todistamaan: "Täss' Savon joukko tappeli, ja joka kynsi kylmeni edestä Suomenmaan!" Siis maat' en muuta tietää voi Savoa kalliimpaa, ja mulle ei mikään niin soi kaikesta, minkä Luoja loi, kuin: "armas Savonmaa!"

Finlandia

Oi, Suomi, katso sinun päiväs koittaa, yön uhka karkoitettu on jo pois, ja aamun kiuru kirkkaudessa soittaa kuin itse taivahan kansi sois. Yön vallat aamun valkeus jo voittaa sun päiväs koittaa, oi synnyinmaa! Oi nouse, Suomi, nosta korkealle pääs seppelöimä suurten muistojen, oi nouse, Suomi, näytit maailmalle sa että karkoitit orjuuden ja ettet taipunut sa sorron alle, on aamus alkanut, synnyinmaa!

NYT-sikermä

Lumi on jo peittäNYT kukat laaksosessa. Järven aalto jäätyNYT talvipakkasessa. Varpunen pienoinen syöNYT kesäeinehen. Järven aalto jäätyNYT talvipakkasessa. No onkos tullut kesä NYT talven keskelle. Ja laitetaankos pesä NYT pikkulinnuille. Ja laitetaankos pesä NYT pikkulinnuille.

Sawon viinaa

Ottaisin minä Sawon viinaa, jos vain jostain saisin :,: Koko pullon ryyppäisin ja sitten oksentaisin :,: Tiu-tau tiu-tau tilitalitittan, juodaan rommia kolalla :,: Sitten kun rommia kolalla on juotu, niin ollaan perseet olalla :,:

Vaan eipä taida meidän äiti Sawon viinaa ottaa :,: Eihän se edes usko että Sawon viina on totta :,: Tiu-tau tiu-tau tilitalitittan, juodaan rommia kolalla :,: Sitten kun rommia kolalla on juotu, niin ollaan perseet olalla :,:

Mä haluun lisää kossua

Mä haluun lisää kossua daa dirlan dirlan daa. Se on mulle namia daa dirlan dirlan daa. Se kossu mua lämmittää daa dirlan dirlan daa. Kohta huomaan täynnä pää daa dirlan dirlan daa. Kossu alkaa vaikuttaa daa dirlan dirlan daa. Alkaa juoppo konttaamaan daa dirlan dirlan daa. Silloin laatta lentää vaan daa dirlan dirlan daa. Käy juoppo nukkumaan daa dirlan dirlan daa.

Lentävä kalakukko

Junnailijan pilli ilimoo jo viilsi, ilimoo jo viilsi. Raotakylykikukko kiskoloilla kiilsi, Lentävä Kalakukko! Kaekki sinne juoksi, kum'mottimehtään, kum'mottimehtään. Eipähän se toki jättännä kettään, Lentävä Kalakukko! Pyörät ne lauloivat: "Kuopijoon käy tie!" Kiskottii kirskuivat: "Tervehykset vie!" Tunnelma olj siellä lupsakka heti, lupsakka heti! Savonmuahan oekeet immeiset veti Lentävä Kalakukko! Juttu siinä luisti, naurukin eli - naurukin eli. Kiskoloella lenti siivetön peli, Lentävä Kalakukko! Evväitäkkii syötii, rakkaas se iti - rakkaas se iti. Murheet sekä ilot matkassa piti, Lentävä

Lasten oma Hyeena

Meillä on oma Hyeena, pieni ja pörröinen. Se nauraa ja häntäänsä heiluttaa haaskalla leikkien. Kaatopaikalla menemme piilosta se on kivaa Marista ja Taistosta. Ongelmajätteitä löydämme, se johtuu Hyeenan vaistosta. Ja illalla äiti laittaa ihanaa hyeenapaistosta.

1972

Kristian kerran teki Jumalan luokan kattoon nuuskallaan. Se näköjään yrittää vieläkin viiksiä kasvattaa. Susannaa taisin joskus rakastaa, mut se ei halunnut olla mun kaa. Ajoi kaljuksi päänsä, naisen kanssa asustaa. Nummelin Poika etupulpetin nuo samat rillit vieläkin, istuu nurkassa yksin, ihan niin kuin ennenkin. Ihailin silloin Roopea kadehdin, hänen elämänsä halusin. Nyt tanssilattialla sen housut putoo nilkkoihin.