Muut laulut

Drunken Sailor

:,:What shall we do with a drunken sailor:,: What shall we do with a drunken sailor early in the morning :,:Hooray and up she rises:,: Hooray and up she rises early in the morning :,:Shave his belly with a rusty razor:,: Shave his belly with a rusty razor early in the morning Hooray... :,:Put him in a long boat till he's sober:,: Put him in a long boat till he's sober early in the morning Hooray... :,:Keep him there and make him bale her:,: Keep him there and make him bale her early in the morning Hooray... :,:Stick him in a barrel with a hosepipe on him:,: Stick him in a barrel with a

Insinööri olen minä oiva

Insinööri olen minä oiva, yrittäjä pienen, vapaan maan. Monopoli osti multa aatteen, hinta kuus' ja puoli miljoonaa. En voinut pullikoida, mä läksin Afrikkaan. Mä hankin hellevaatteen ja läksin Afrikkaan. On maamme köyhä, siksi jää, jos kultaa kaivannet, Ei yksin sovi yrittää, kun isot sanoo "njet". Mä poika kansan urhokkaan löin pillit pussiin ja läksin mustaan maanosaan villejä auttaan! Oi, mia vella kikuju, tuon sulle terveisen, on kainalossani pruju erittäin salainen. Jos hetken vielä viipyisin mä kotonain, "On maamme köyhä, siksi jää" soi siellä ain.

Bulevardi

Bulevardi Polysteekkiin menotie on suora, aina siellä käveleepi joku vanha ihminen. Häntä pannaan toiseen korvaan, toinen kärsää käyttää, tämä uusi "telefoni" kaikki toiveet täyttää!

Ekskursio

On hauska hieman matkustaaja syödä eväitään. Huhuu, huhuu, ja syödä eväitään. On hauska hieman matkustaa ja juoda eväitään. Huhuu, huhuu, ja juoda eväitään.  
Ja nyt me tullaan tunneliin, se hieman hirvittää. Huhuu, huhuu, se hieman hirvittää.

Aku Ankka

Aku Ankkako lapsemme turmelee, ou jee, ou jee? Aku Ankkako lapsemme turmelee, ou jee, ou jee? Aku Ankka ja Iines ne seurustelee, mutta lapsia eivät he koskaan tee,ou jee, ou jee, ou jee. Aku Ankka on ikuinen poikamies...
Kerran pari hän Iineksen ulos vei, mutta sänkyyn saakka koskaan ei... Kuka Tupuhupulupun aikaan sai...Olitko se sinä, vai olinko se minä?Kuka mitä häh?

Voi vitjat

Haistakaatte huilu, koko torvisoittokunta, esikunta ensin ja sitten kaikki muut, kun heila minut petti, ja juna minut jätti, ja käsiäkin palelee, ja paskattaa.

Vallgrenin Mandi

Vallgrenin Mandi on pystytetty Kauppatorin laitaan. Kukahan se lienee mallinna ollu, kun jätetty on ilman paitaa? Siinä se Mandi seistä saa aina tuomiopäivään asti. Oikea käsi on kuin viikunanlehti, se verhoo niin taitavasti. Älkää te, poijat, ryppyilkö tuolle ukko-Vallgrenille. Voihan se teidätkin malliksi laittaa maailman markkinoille.