Populaarimusiikki

Ässät korkealla

Sireenit huutaa, taas on ilmaisku. IT jo jyskyttää suojatultaan. Kiireessä juoksemme lentokoneille, pakko päästä taivaalle torjumaan. Hyppää ohjaamoon ja käynnistä moottorit helvettiin liukutuet, nyt on kiire. Kohti kiitorataa, vauhti kasvaa. Heti ilmaan tai aikamme täyttyy. :,: Juoskaa! (Juoskaa) Koneeseen! (Koneeseen) Ilmaan! (Ilmaan) *tididididi* Kierre! (Kierre) Syöksy! (Syöksy) Tulta! (Tulta) Sama uudestaan! :,: Hän elää lentääkseen, lentää elääkseen. Onnistuu tai kuolee.

Sinä valmistuit

Aamuyöllä uuraampi meistä ei jaksa mitään tujua Aamuyöllä juopompi meistä ei jaksa lukee prujua Toimarihommat, hallituspestit Vaikka ois fukseja joita vois kähmiä Vaikka ois fukseja joita vois kähmiä Sinä valmistuit minä katselin publiikissa suoristuvaa lenkkiisi kiersin peruskursseja ja luulen etten valmistu tätä menoa Diffiksen prujun piinaavat linnut aamulla ennen yhdeksää Diffiksen prujun piinaavat linnut aamulla ennen yhdeksää Muuttuneet kurssit, rästissä tentit edessä kandini joka ei kiinnosta edessä kandini joka ei kiinnosta Sinä valmistuit… Ailan viimeinen tentti taas syksylle siir

Viikinkilaulu

Kun viikinkilaulu lauletaan, hurraa, hurraa. Ja miestä sotaan kutsutaan, hurraa, hurraa. Kun aseet esiin kaivetaan, ja oluttuopit täytetään, ollaan suoraa päätä matkalla Valhallaan. Hei! ...matkalla Valhallaan, Hei! ...matkalla Valhallaan, Hei!

Lentävä kalakukko

Junnailijan pilli ilimoo jo viilsi, ilimoo jo viilsi. Raotakylykikukko kiskoloilla kiilsi, Lentävä Kalakukko! Kaekki sinne juoksi, kum'mottimehtään, kum'mottimehtään. Eipähän se toki jättännä kettään, Lentävä Kalakukko! Pyörät ne lauloivat: "Kuopijoon käy tie!" Kiskottii kirskuivat: "Tervehykset vie!" Tunnelma olj siellä lupsakka heti, lupsakka heti! Savonmuahan oekeet immeiset veti Lentävä Kalakukko! Juttu siinä luisti, naurukin eli - naurukin eli. Kiskoloella lenti siivetön peli, Lentävä Kalakukko! Evväitäkkii syötii, rakkaas se iti - rakkaas se iti. Murheet sekä ilot matkassa piti, Lentävä

Lasten oma Hyeena

Meillä on oma Hyeena, pieni ja pörröinen. Se nauraa ja häntäänsä heiluttaa haaskalla leikkien. Kaatopaikalla menemme piilosta se on kivaa Marista ja Taistosta. Ongelmajätteitä löydämme, se johtuu Hyeenan vaistosta. Ja illalla äiti laittaa ihanaa hyeenapaistosta.

1972

Kristian kerran teki Jumalan luokan kattoon nuuskallaan. Se näköjään yrittää vieläkin viiksiä kasvattaa. Susannaa taisin joskus rakastaa, mut se ei halunnut olla mun kaa. Ajoi kaljuksi päänsä, naisen kanssa asustaa. Nummelin Poika etupulpetin nuo samat rillit vieläkin, istuu nurkassa yksin, ihan niin kuin ennenkin. Ihailin silloin Roopea kadehdin, hänen elämänsä halusin. Nyt tanssilattialla sen housut putoo nilkkoihin.