TEK/Helmipöllö

Laulu meistä

Ensin on teekkariylioppilas, hei sillä lailla, tällä lailla, ylioppilas. Ensin on teekkariylioppilas, ja sitten on insinööri, ja sitten on insinööri. Tupsu se kuuluu teekkarilakkiin ,hei sillä lailla...ja eikä ole sallittu muille! Jämerä kun käskee insinööri, hei sillä lailla...niin kyllä sen Helsinki huomaa! Tekniikka, työ ja teekkarihenki, hei sillä lailla...on meillä voimanamme.

Jos eukkosi kieltää

Jos eukkosi kieltää sua juomasta, niin juo ja juo, ja viinoja kotia tuomasta, niin tuo ja tuo. Mut juomasta älä sinä milloinkaan lakkaa, vaan ota sinä itselles parempi akka ja juo ja laula ja juo ja laula ja juo ja laula ja juo! Upseerit sotia taistelee ja juo ja juo ja välillä pullosta maistelee ja juo ja juo. Kun taistelun melskeissä pyssyt ne paukkaa, niin upseerit teltassa pullosta naukkaa ja juo ja laulaa ja... Maisteri koulussa opettaa ja juo ja juo, kun illalla tuntinsa lopettaa, niin juo ja juo.

Tippuu, tippuu

Tippuu, tippuu, viina se tippuu, vaan ei tipu kaikille. Tippuu se reilulle hessulle, vaan ei vallesmannille. Minä se olen se pontikkapoika ja mulla on tehdas korvessa. Viistoista litraa valmista ainetta ja uutta tippuu torvesta. Eikä siellä korvessa kuusen juurella paisteta plättyjä pannussa, vaan siellä keitetään Sorretun Voimaa vanhassa maitokannussa.

Raumlaise ryypp

Kaad liiveihis ryyppy, hyväs seoras vaik kaks, kaad kolmaski viäl, jos snuu veres om baks. Älä ussemppa kaad, ko ann men siut suu, sill et muuten käyp nii, et se ryypp kaataasnuu!

Illalla ryyppään

Illalla ryyppään hilpeenä kaljaa! Päivänvalo koittaa, ja pääsen kotio. Aamulla koisaan kalpeena hiljaa! Päivänvalo koittaa, ja pääsen kotio. E-o, e-e-e-e-0! Päivänvalo koittaa, ja pääsen kotio. Raa’at banaanit ne turvottaa sun mahas. Päivänvalo koittaa, ja pääsen kotio. Ylikypsät naiset ne vievät sun rahas. Päivänvalo koittaa, ja pääsen kotio. E-o, e-e-e-e-o! Päivänvalo koittaa, ja pääsen kotio.

Oulun poijat

Oottakos kuullu, kun Oulun poijat, pomfeli, pomfeli, Oulun poijat, kosken rannalla rommia joivat? Omfeli,pomfeli, pom! Hepparin Antti se pullot osti, pomfeli, pomfeli, pullot osti, pennin nakilla kun markkoja nosti. pomfeli, pomfeli, pom!
Ankaströmin Kalle se putosi sekkaan, pomfeli pomfeli, putosi sekkaan, ja mennessä tarttui Blomqvistin Pekkaan. Pomfeli, pomfeli, pom! Polliisit siihen jo juoksivat hättään, pomfeli pomfeli, juoksivat hättään, mutta Kalle vaan koskesta heilutti kättään. Pomfeli, pomfeli, pom!