Otaniemi

Teekkarihymni

:,: Yö kuin sielu teekkarin on pimiä, takajoukko nukkuu vain, nukkuu vain. Tarhapöllön ääni kimiä kuuluu pappilasta päin, kuuluu päin. Ja taas, ja siis, ja yks kaks kolme neljä viis. :,:

Aqua vera

Lauletaanpas vedestä, jota aina riittää. Vaikka kuinka joisit sä, ei se lopu siitä. Pikku Aqun jano on, niin myös Paulin Anteron. AH, kun sentään hyvältä paljas vesi maistuu. :,: Oooch vatten och vatten och vatten är så gott, så rysligt, fasligt, billigt, så hälsosamt och vått.:,: 1, 2, 3 - VATTEN! Entäs sitten aamulla, on olo mitä parhain. Kannat vettä saavilla, sängyn viereen varhain. Aamuyöllä vessassa, tuumit sormi kurkussa. AH, kun sentään hyvältä paljas vesi maistuu. :,: Oooch vatten och vatten och vatten är så gott, så rysligt, fasligt, billigt, så hälsosamt och vått.:,: 1, 2, 3 - FY

Ikuisen teekkarin laulu

Talvi-iltain tummentuessa Polin suojiin me saavumme taas. :,: Meidät tekniikka jälkeen on jättänyt, sen me tahdomme unhoittaa.:,: Unelma vain on diplomityömme, joka tenttimme vanhennut. :,: Jo ruostunut harpikko käyttämätön, tushi pulloihin jähmennyt.:,: Aina teekkaripolvien uutten ohi pöytämme käyvän nään :,: Mutta meillä ei voimaa enää kylliksi heidän joukkoonsa liittymään.:,: Viini laseissa ilkkuen päilyy, meitä kutsuen kuohuillaan. :,: Pois murheemme tahdomme karkoittaa. Äly pois mitä maksoikaan!:,: Ja kun Integer vitae meille kerran viimeisen lauletaan.

Hei, vahtimestari

:,: Hei vahtimestari, tule, täytä lasini, vie tyhjät pullot hemmettiin :,: :,: Kyllä enemmänkin juodaan, jos vain lisää tuodaan, ja laskut maksetaan, jos jaksetaan. :,: :,: Hei, vahtimestari, tule täytä lasini, vie kuolleet phuksit kauas pois! :,: :,: Ja jos mä kerran kuolen, niin kilta pitää huolen, ett’ Ossinlampeen minut haudataan. :,: :,: Hei, vahtimestari, tule täytä suoleni, se onkin minun paras puoleni. :,: :,: Ja kun mä kerran kuolen, niin kilta pitää suolen, se vuosijuhlalahjaks’ annetaan. :,:

Kaljaa

Aina kun iltaisin mä opiskelen, mun mieli tekee niin - kaljaa. Toisien kanssa milloin oleskelen, mä silloin tahdon niin - kaljaa. Siihen himoon auta eivät vissyt eikä limut. Pienen lohdun tuoda voivat typsyt sekä pimut. Suostu mä en... nyt tyytymään limppariin, kun kerran kumota voin paljon parempaakin: se on - kaljaa - saunassa kiskotaan - kaljaa - juomasta nautitaan - kaljaa - lisää me aina halutaan Rantasaunalle siis polkuni käy ja reppu kilisee - kaljaa. Sauna vaan kuumaksi ja kassista kohta esiin otetaan - kaljaa. Mut miksi täytyy loppua nyt tämän ihanuuden? Tahdon pullon paremman, täyd

Nuoruustango

Lämpöni lempeni annan. Kaunis on nuoruutein. Näät suven ruusut kannan. Itseni yksin tein. Ei ole muuta antaa kuin tämä nuoruutein. Sulle sen tahdon kantaa. En ota itsellein. Muuta en koskaan tahdo. Kuin sinun olla vaan. Elämä ympärilläin Kaikkoaa kokonaan. Huominen päivä ei meitä Vaaranna varjollaan. Kun sinun saan vain olla. Täysin ja kokonaan

Eino Leinon juomalaulu

Monta päivää juotuaan pessimisti tuskissan mietti: "Jo on, jukoliste saavutettu päätepiste." Nuoranpätkä kourassaan hiipi nurkkaan kuolemaan. Mutta toiset nähtyään yhden poissa pöydästään sydämissä syvä hätä alkoi etsiskellä tätä. Löytyi veikko nuorastaan vainajana suorastaan. Mutta. Saatuansa spriitä virkistyi hän siitä. Kohottaen lasiaan virkkoi: "Veljet – asiaan!"

Minnet

Minne! Jag har tappat mitt minne! Är jag svensk eller finne? Kommer inte ihåg ... Inne! Är jag ut eller inne? Jag har luckor i minne, sån'där små alkohol. Men besinn'er, man tätar med det brännvin man får, fasän minnet och helan går. Minne? Muisti hävis', mutt' minne? Juhlista selvisimme - muistikatkoja on. Minne? Lähtisin vaikka minne, kunhan selvittäisimme mitä tapahtunut on Mutta tiedän mä keinon mikä auttaapi tuo: ota ryyppy, ja muistis' juo!