TEK/Tarhapöllö

Ikuisen teekkarin laulu

Talvi-iltain tummentuessa Polin suojiin me saavumme taas. :,: Meidät tekniikka jälkeen on jättänyt, sen me tahdomme unhoittaa.:,: Unelma vain on diplomityömme, joka tenttimme vanhennut. :,: Jo ruostunut harpikko käyttämätön, tushi pulloihin jähmennyt.:,: Aina teekkaripolvien uutten ohi pöytämme käyvän nään :,: Mutta meillä ei voimaa enää kylliksi heidän joukkoonsa liittymään.:,: Viini laseissa ilkkuen päilyy, meitä kutsuen kuohuillaan. :,: Pois murheemme tahdomme karkoittaa. Äly pois mitä maksoikaan!:,: Ja kun Integer vitae meille kerran viimeisen lauletaan.

Jerikon muurit

Jerikon muurit kun valloitettiin, va-va-va-valloitettiin, va-va-va-va-valloitettiin, Jerikon muurit kun valloitettiin, ei naisia tarvittukaan, ollenkaan! Herroille tarjottiin konjakkia, ko-ko-ko-konjakkia, ko-ko-ko-konjakkia. Herroille tarjottiin konjakkia ja naisille herkullista – cha cha cha.

Insinööri olen minä oiva

Insinööri olen minä oiva, yrittäjä pienen, vapaan maan. Monopoli osti multa aatteen, hinta kuus' ja puoli miljoonaa. En voinut pullikoida, mä läksin Afrikkaan. Mä hankin hellevaatteen ja läksin Afrikkaan. On maamme köyhä, siksi jää, jos kultaa kaivannet, Ei yksin sovi yrittää, kun isot sanoo "njet". Mä poika kansan urhokkaan löin pillit pussiin ja läksin mustaan maanosaan villejä auttaan! Oi, mia vella kikuju, tuon sulle terveisen, on kainalossani pruju erittäin salainen. Jos hetken vielä viipyisin mä kotonain, "On maamme köyhä, siksi jää" soi siellä ain.

Lyökäämme lasit

Lyökäämme lasit, pojat, yhtehen, hurraa, hurraa, hurrataan vaan! Ja me juodaan niin kauan kuin me jaksetaan ja me onnelliset oomme vaan. Ja me onnelliset oomme vaan. Minä vietin niin iloista elämää, hurraa, hurraa, hurrataan vaan, että heilanikin rupes mua epäilemään, minä onnellinen olen vaan!

Dance macabre

Luolassa lukin, peikkojen, pukinsorkkien siro sipsutus käy. Hyytävä viima, karkelon kiima, silmät ja sarvet, muuta ei näy. Veikkonen kuule, kauhistu, oi hiisien himohirnunta soi. Ruumiita tuokaa, saavista juokaa, hornassa hurrataan. Luolassa lukin, saa itse kukin käydä, kun aamu ankea on. Kaamea korsu. Nurkassa norsu, hiipii ja se on horjumaton. Veikkonen kuule, kauhistu, oi hiisien himohirnunta soi. Ruumiita tuokaa, saavista juokaa, hornassa hurrataan. Luolassa lukin, uhrina pukin, aamulla moni vapista saa. Kankkunen iski. Ote on riski, eikä voi olla kauheampaa.

Bulevardi

Bulevardi Polysteekkiin menotie on suora, aina siellä käveleepi joku vanha ihminen. Häntä pannaan toiseen korvaan, toinen kärsää käyttää, tämä uusi "telefoni" kaikki toiveet täyttää!